De kleine lettertjes

Ook de website van avinturo ontkomt niet aan de kleine lettertjes. In het ene geval is het verplicht (de nieuwe Europese privacy wetgeving bijvoorbeeld), in het andere geval wil ik je zo duidelijk mogelijk meegeven wat en waarom iets op de website gebeurt.

Ik probeer je er op een zo helder mogelijke manier doorheen te leiden. Mochten er nog vragen -of suggesties- zijn, dan stel of geef je die via het online contactformulier. En o ja, de lettertjes zijn hier gewoon even groot. Goed leesbaar dus.

Copyright

Ik schrijf alles zelf en haal mijn informatie ook van andere websites of bronnen. Waar dat nodig is (als ik stukken 1 op 1 overneem of citeer) zal ik de bron vermelden. Mocht ik dat ergens zijn vergeten, geef even een seintje en ik pas het meteen aan.

Als je iets van deze site wilt gebruiken (bijvoorbeeld tekst of beelden) mag dat natuurlijk. Ik vind het leuk dat het blijkbaar zo interessant is of relevant dat jij het ook wil gebruiken. Ik wil dan wel dat je het even meldt en er bij voorkeur een verwijzing bij zet naar de site van avinturo.

Jouw gegevens

Bij het invullen van het contactformulier (of misschien het aanmelden op een digitale nieuwsbrief in de toekomst) geef je jouw mailadres en/of andere persoonlijke gegevens door. Zonder toestemming zal dit nooit worden gedeeld met anderen. Als er van een andere software gebruik wordt gemaakt, zal dat nadrukkelijk vermeld worden. Hierdoor weet je altijd wat er met jouw gegevens gebeurt.

Cookies (de website koekies dus)

De website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat via deze website op jouw computer wordt geplaatst om je te herkennen bij een volgend bezoek.

Deze cookies zijn van het Amerikaanse bedrijf Google die daarmee hun statistiekenprogramma Google Analytics beter kunnen laten functioneren. Ik gebruik dit programma om bijvoorbeeld te kijken waar het bezoek vandaan komt (via welke site) en wat er vervolgens op de site gebeurt. Als ik dan bijvoorbeeld weet dat er voor een bepaald onderwerp veel belangstelling is, zal ik daar proberen meer over te schrijven. Zo zorg ik ervoor dat ik zo goed mogelijk in kan spelen op wat jij als wijnliefhebber zoekt.

Het gebruik van cookies is overigens veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, uit herleid worden. Cookies kun je alleen zelf verwijderen omdat ze op jouw computer worden opgeslagen. Lees de handleiding van de browser die je gebruikt om te kijken hoe je ze kunt verwijderen.

Externe links

Op de site van avinturo vindt je veel links naar websites van wijnmakers en andere instanties. Deze verwijzingen zijn informatief en hopelijk relevant voor jou. avinturo heeft echter geen invloed op en zeggenschap over deze externe websites en is daardoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van ervan.

Aansprakelijkheid en disclaimer

De website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet. toch kan het voorkomen dat er onjuiste informatie staat. Laat het me weten, en ik zorg dat het direct wordt verwijdert of aangepast.

Aan het gebruik van de website kunnen geen rechten worden ontleend. avinturo is niet aansprakelijk voor directe- of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de site avinturo.nl

Verantwoord drankgebruik

Omdat de website over wijn gaat, ga ik ervan uit dat je de wettelijke bepalingen mbt drankgebruik in acht neemt en zorgt voor een verstandig gebruik ervan.

Bezoek daarom vooral ook eens de websites van:

 

versie 1.0 – Februari 2018